Voľba účtovného obdobia ako nástroj eliminácie rizík a neistôt v účtovníctve - Szász, Marek
Voľba účtovného obdobia ako nástroja eliminácie rizík a neistôt v účtovníctve podnikateľov je dôležitým nástrojom účtovnej politiky podniku. Správne zvolené účtovné obdobie môže pomôcť podniku eliminovať riziká a neistoty v rôznych oblastiach. V mnohých prípadoch hospodárskej praxe SR zostáva táto možnosť nevyužitá.