Procesné riadenie a jeho využitie v malých a stredných podnikoch SR - Škurla, Peter
Výsledky prieskumu v oblasti využívania procesného riadenia a architektúry orientovanej na služby v prostredí malých a stredných podnikov. Dotazníkový prieskum uskutočnený v r. 2008 a ktorého sa zúčastnili spoločnosti s ručením obmedzeným, akciové spoločnosti, príspevkové a rozpočtové organizácie a družstvá. Ako chápu procesné riadenie uvedené podniky. Využívanie procesného riadenia v praxi. Aplikácia manažérstva kvality podľa STN EN ISO 9001:2000.