Vplyv finančnej krízy na ekonomickú situáciu Číny - Szökeová, Silvia
Globálna kríza a jej vplyv na Čínu. Vysoké prebytky čínskej obchodnej bilancie dosahované vďaka exportu do USA. Finančná podpora čínskej vlády na podporu rastu a domácej spotreby. Mierne uvoľnenie monetárnej politiky. Dvojročný balíček opatrení na zmiernenie dopadov finančnej krízy. Ponaučenie z ázijskej krízy v roku 1997.