Mystery shopping a jeho uplatnenie pri riadení ľudských zdrojov v ubytovacích a stravovacích službách - Tobolářová, Kristína
Vymedzenie pojmu mystery shopping. Hodnotenie kvality poskytovaných služieb očami profesionálneho hosťa. Základné atribúty mystery shoppingového hodnotenia. Vývoj mystery shoppingu. Mystery shopping v ubytovacích a stravovacích službách. Priebeh a výstupy mystery shoppingového hodnotenia.