Jednotné kontaktné miesta - Chochúlová, Lenka, 1983-
Autorka príspevku sa zaoberá pôsobnosťou a právomocami jednotných kontaktných miest zriadených pri živnostenských úradoch s účinnosťou od 1. októbra 2007 v rámci novelizácie zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov (živnostenského zákona). Ich úlohou je zefektívniť komunikáciu medzi orgánmi štátnej správy a následne urýchliť začatie podnikania na Slovensku.