Faktory ovplyvňujúce výber destinácií letných dovoleniek vysokoškolákov - Čarnický, Štefan
Analýza faktorov ovplyvňujúcich výber destinácií organizovaného cestovného ruchu vysokoškolákov počas letných prázdnin.