Niektoré aspekty účinkov vyhlásenia konkurzu - Hodál, Matej
Stručné zhrnutie aktuálnych účinkov vyhlásenia konkurzu v zmysle platných právnych predpisov. Poukázanie aj na také účinky, ktoré nie sú taxatívne vymedzené v ZKR a teória aj prax ich zanedbáva. Niektoré úskalia, ktoré právna úprava na Slovensku obsahuje, potreba odstránenia nejasností.