Spolupráca v oblasti cestovného ruchu - Vlkovičová, Lenka
Charakteristika spolupráce podnikov v oblasti cestovného ruchu. Výhody a nevýhody spolupráce. Verejno-súkromné partnerstvo (PPP) v cestovnom ruchu.