K problematice konkurenceschopnosti českých podniků v prostředí turbulence - Truneček, Jan
Stručná charakteristika súčasného stavu konkurencieschopnosti českých podnikov. Turbulencia relevantného okolia a manažment zmien. Koncepcia znalostného podniku.