Vývoj, výskum a inovácie v SR - Voloch, Michal
Financovanie vývoja a výskumu v Slovenskej republike. Regionálny pohľad na výdavky vývoja a výskumu v SR. Ľudské zdroje v oblasti vývoja a výskumu. Počet pracovníkov vo výskume a vývoji vo vybraných krajinách. Počet pracovníkov vo výskume a vývoji podľa sektorov. Inovácie - sumárny inovačný index - poradie krajín podľa inovačnej výkonnosti. Príčiny nízkej inovačnej schopnosti.