Najlukratívnejšie realitné trhy sveta budúcnosť patrí krajinám Ázie a Latinskej Ameriky - Škriniar, Pavel, 1979-
Demografický vývoj a jeho zmeny. Potreba prispôsobiť sa celosvetovému trendu v realitnom biznise. Počet obyvateľov starého kontinentu sa znižuje. Ekonomické analýzy a prognózy ázijských a latinskoamerických metropol. Štatistiky OSN a populačná pyramída. Rast obyvateľstva a hospodárstva ovplyvňuje dopyt po mestských nehnuteľnostiach. Slovenský investor, domáce realitné projekty a realitný trh.