O obaloch bez obalu - Vojtková, Viera
Rozhovor s Igorom Kačeňákom, vedúcou osobnosťou problematiky balenia priemyselných výrobkov na Slovensku. Je zbytočné usilovať sa o vyššiu kvalitu výrobku, keby sme ju nechránili obalom. Obal je najlacnejšia reklama. Ekologické požiadavky na obaly v súčasnosti. Výroba obalov na Slovensku.