Komparácia právnej regulácie dohľadu nad finančným trhom v Slovenskej republike (vybrané otázky) - Šimonová, Jana
Vývoj dohľadu nad finančným trhom v podmienkach Slovenskej republiky. Komparácia dvoch významných právnych predpisov dohľadu nad finančným trhom, priblíženie detailov ich vývoja.