La valeur de l´offre pour une meilleure maîtrise de la relation durable client fournisseur sur le marché industriel des entreprises slovaques - Kita, Jaroslav
Snaha dodávateľov o udržateľný rozvoj. Udržateľný rozvoj ako nevyhnutná stratégia. Dôležitosť vytvárania hodnoty pre zákazníka. Výsledky prieskumu uskutočneného medzi priemyselnými podnikmi pôsobiacimi na Slovensku, ktorý dal odpovede na otázky - na akej úrovni je výskum a vývoj v týchto podnikoch, do akej miery chápu potreby klienta, aspekty trvalého vzťahu dodávateľa s klientom.