Bezpečnosť potravín súvisí s dôverou - Vojtková, Viera
Štátna veterinárna a potravinová správa (ŠVPS) bdie nad bezpečnosťou potravín, ktorá je prvým a najdôležitejším predpokladom ich kvality, lebo bezprostredne súvisí so zdravím ľudí. Nevyhnutnosť kontroly dodržiavania štandardnej kvality potravinárskych výrobkov. Čo všetko našli inšpektori v obchodoch - zoznam prehreškov.