Vývoj a súčasná úprava parlamentných volieb v Slovenskej republike a v Českej republike - Lapčáková, Marta
Ústavné provizórium. Vývoj vybraných inštitútov volebného zákonodarstva od roku 1920. Volebné právo po roku 1948. Vývoj volebného zákonodarstva po nežnej revolúcii.