Skladanie výhod z plastov
Správne zvládnutá interná logistika je jednou zo základných podmienok pre efektívne využitie výrobných zdrojov. Zvyšovanie nárokov na internú logistiku - manipulácia so surovinami, obalovým materiálom a ďalšie vstupy do výroby. Nové manipulačné obaly - výhody. Plastové palety - cena, náklady, výhody.