Akciové fondy si dovolenku vevybrali podielové fondy od 20. júla do 21. augusta 2009 - Pavlovič, Marek
Očakávania investorov a rast trhov najväčších ekonomík sveta v letnej sezóne. Japonské akciové trhy a rozvíjajúce sa trhy. Top akciové fondy podľa dosiahnutej výkonnosti. Merania indexom MSCI Japan v JPY, MSCI Latin America v USD. Dlhopisové a peňažné fondy. Mierny rast rizikovej prirážky a ceny rizikovejších nástrojov. Európske peňažné fondy a predaje. Podielové fondy na Slovensku.