Manažment zásob a dodávateľských reťazcov NDaM - Rakyta, Miroslav
Problematika optimalizácie a riadenia zásob v podniku. Minimalizácia zásob náhradných dielov a materiálu (NDaM). Maximalizácia zásob NDaM. Pravidelná analýza zásob. Najčastejšie používaná ABC analýza. Zásady pre riadenie zásob NDaM.