Možnosti úspor v HR oblasti - Rezlerová, Jaroslava
Finančná kríza a úsporné opatrenia podnikov v oblasti ľudských zdrojov. Prepúšťanie pracovníkov s nižším vzdelaním, ale aj top manažérov. Dočasné krátenie alebo prerušenie vyplácania benefitov a odmien. Obmedzenie investícií na služobné cesty, do vzdelávania zamestnancov a na konferencie. Ďalšie možnosti podnikových úspor v čase krízy.