Základní podmínky vzniku logistického centra - Cempírek, Václav
Logistické centrum - miesto pre prekládku, skladovanie, balenie zásielok alebo deponovanie kontejnerov. Desať základných podmienok pre zriadenie logistického centra. Hlavná úloha logistického centra. Prvé logistické centrum v Nemecku - LC Brémy. Odborné diskusie zamerané na vznik verejných logistických centier.