Koncepce veřejných logistických center - Soukup, Lukáš
Vznik verejných logistických centier - jedna z priorít dopravnej politiky Českej republiky na obdobie rokov 2005-2013. Predpoklady pre vznik verejných logistických centier. Vznik verejných logistických centier v zahraničí - v Taliansku a Nemecku. Analýzy pre vznik verejných logistických centier v Českej republike.