Okrem drahých kovov je zaujímavý aj cukor vývoj na komoditnom trhu v uplynulom mesiaci - Tomčiak, Boris
Rôznorodý vývoj komoditných trhov v letných mesiacoch. Najvyššia hodnota cukru od začiatku 80. rokov. Budúcnosť a dopyt domácností po zásobách. Drahé kovy a finančné trhy. Rast dopytu po pohonných hmotách. Komodity v sektore potravín. Cenové korekcie a komoditný index RICI.