Evropská unie a ekonomická krize - Němcová, Ingeborg
Globálne súvislosti súčasnej hospodárskej krízy. Reformné snahy krajín G20. Spolupráca v eurozóne - stabilizačná a menová politika. Európsky plán ekonomickej obnovy. Snaha národných vlád o stabilizáciu a oživenie ekonomiky - pomoc automobilovému priemyslu.