Dynamit Nobel na papieri z roku 1936 historické cenné papiere a ich súčasná hodnota - Bayer, Peter
Akcionár a akcie pred storočím a dnes. Počiatky kapitálového trhu u nás. Široké spektrum historicky cenných papierov. Historické cenné papiere nie sú vhodným nástrojom na rýchle zbohatnutie. Kladký vzťah ku zbierkam, trpezlivosť a čas. Zberateľská hodnota týchto artefaktov.