Rozhodování založené na hodnotách - Urbany, Joel E.
Rozhodovanie založené na hodnotách a jeho význam spoločensky zodpovedného rozhodovania. Princípy rozhodovania. Hodnoty - neutrálne, morálne, alebo nie príliš morálne - hnacia sila rozhodovania. Snaha organizácií definovať firemné hodnoty, na ktorých má byť rozhodovanie postavené. Rozhodovacia mapa. Rozhodovanie v praxi.