Pramene komunitárneho práva - Kantor, Slavomír
Rozdelenie prameňov komunitárneho práva, ich stručná charakteristika. Pri určitých prameňoch, ktorých pozícia v systéme nie je úplne jednoznačná, autor uvádza protichodné názory, ktoré reprezentujú obidva pohľady. Poukazuje aj na určité špecifiká prameňov komunitárneho práva, ktoré ich odlišujú od prameňov vnútroštátneho a medzinárodného práva.