Moderní způsoby produkce a přímé zahraniční investice - Žďárek, Václav
Základné teoretické prístupy k spôsobom ako firmy realizujú internacionalizáciu svojho produkčného reťazca. Aktuálny vývoj v oblasti medzinárodného investovania. Teoretické problémy, ktoré súvisia s vymedzením a sledovaním dopadov PZI v globalizovanej ekonomike. Motívy ovplyvňujúce PZI a moderné spôsoby produkcie (outsourcing, offshoring)..