Interní komunikace v těžkých časech - Jersáková, Václava
Komunikovať správne je jedna z najťažších výziev, ktoré ľudia vo vedúcich pozíciách riešia. Správna komunikácia napomáha dosahovať firemné výsledky. Interná komunikácia spolu s firemnými hodnotami, etickým kódexom, prístupom vedenia firmy k zamestnancom vytvárajú firemnú kultúru. Spoločnosť musí mať vypracovanú komunikačnú stratégiu. Informačné vákuum sa vypĺňa ohováraním, negativizmom a skepsou. Odovzdávať treba aj zlé správy.