Návyky ovplyvňuje vek - Hinková-Dibarborová, Andrea
Ako bude vyzerať naša spoločnosť v roku 2020. Aké bude spoptrebiteľské správanie ľudí za 10 až 15 rokov. Scenáre budúcnosti v maloobchodnom trhu. Využívanie nových technológií.