Zmeny sú trvalé - Hinková-Dibarborová, Andrea
Výsledky štúdie. Väčšina spoločností sa v súčasnej ekonomickej klíme zameriava na prežitie, mnohé sa však snažia nové príležitosti využiť. Prevláda triezva nálada. Nové trhové aktivity. Prístup k úverom. Príležitosti v daňovej oblasti. Trendy na trhu.