ICAAP a jeho implementácia na Slovensku - Pročková, Mária
Implementácia Novej Bazilejskej dohody do smernice CRD (Capital Requirements Directive, 2006/48 ES o začatí a vykonávaní činností úverových inštitúcií). Systém hodnotenia primeranosti kapitálu. Aplikácia procesu posúdenia dohľadom. ICAAP ako účinný nástroj riadenia banky.