Model of the collection centres in communes of Slovak Republic - Brezina, Ivan, 1963-
Zberné miesta pre odpad zohľadňujúce legislatívu Európskej únie, ochrana životného prostredia. Model zberných miest v obciach na Slovensku. Riešenie modelu, ktorý bol aplikovaný na údaje Slovenskej republiky.