Výkon dohľadu na dialku na trhu starobného dôchodkového sporenia - Lipták, Robert
V oblasti starobného dôchodkového sporenia je v súčasnosti predmetom dohľadu na dialku 6 dôchodkových správcovských spoločností, ktoré spolu spravujú 18 dôchodkových fondov a 4 bankové subjekty vykonávajúce depozitársku činnosť v zmysle zákona č. 43/2004 Z.z. o starobnom dôchodkovom sporení