Vzťah študentov k informačným a komunikačným technológiám na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Stradiotová, Eva, 1963-
Experimentálny výskum medzi študentami Fakulty hospodárskej informatiky na Ekonomickej univerzite v Bratislave zameraný na využívanie IKT pri jazykovej príprave študentov. Dotazníkového výskumu sa zúčastnilo 188 respondentov. Výsledky výskumu.