Katastrofy spôsobené zlým meraním a nesprávnym hodnotením výkonnosti pracovníkov - Pavlík, L.
Prístupy k odmeňovaniu, ktoré si môžete zvoliť pri hodnotení pracovníkov. Kritéria výšky platu, schopní a neschopní zamestnanci. Dobrého šéfa by malo zaujímať koľko jeho ľudia zarábajú. Katastrofy, ktoré môžu spôsobiť zlé hodnotenia výkonnosti zamestnancov. Príklady z praxe.