New approaches to the solving of economic crisis in business amnagement - Svoboda, Emil
Závery výskumu so zameraním na krízový manažment, ktorý v procese riadenia zmien sa opiera o autorom sformulovanú metodiku tvorby, implementácie a zmien podnikateľských stratégií a ich potreby upresňovania v dôsledku pôsobenia turbulentného prostredia manažmentu a ďalšími významnými vplyvmi. Hlavné príčiny, ktoré vedú k vzniku krízových situácií, stratégie riešenia vzniknutých krízových situácií. Nevyhnutnosť funkčného a dobre prepracovaného systému krízového manažmentu pre moderne riadené podniky.