Slovenské podniky v kontexte EÚ - výsledky prieskumu - Vokounová, Dana, 1962-
Na jeseň r. 2008 sa uskutočnil prieskum medzi slovenskými podnikmi. Jedným z cieľov prieskumu bolo zistiť, ktoré zmeny pocítili podniky po vstupe Slovenska do Európskej únie a čo považujú za silné a slabé stránky svojho podniku pri podnikaní na trhoch EÚ. Závery z prieskumu.