Goodwill - the recognition and measurements according to the European accounting legislation and the international financial reporting standards - Svoboda, Patrik
Komparačná analýza prístupov používaných vo vybraných národných európskych účtovných legislatívach k výpočtu a následnému nakladaniu s goodwillom. Prístupy k tomuto fenoménu uplatňované v rámci medzinárodných účtovných štandardov.