Význam spracovávania informačných tokov ako súčasť riadenia logistických procesov - Zaujecová, Dáša
Logistika ako potenciálna oblasť získavania konkurenčnej výhody podniku. Identifikácia a odstránenie nedostatkov v logistických procesoch. Charakteristika logistických reťazcov. Využitie logistických informačných systémov.