Východiská pri stanovení všeobecnej hodnoty ostatných aktív - Harumová, Anna, 1955-
Znalecká činnosť ako nevyhnutná súčasť rozvoja podnikateľských aktivít. Úlohy znaleckej činnosti. Stanovenie všeobecnej hodnoty ostatných aktív, ich časové rozlíšenie. Dokladová inventúra ostatných aktív.