Konkurencieschopnosť Slovenska na medzinárodnom trhu cestovného ruchu - Čechovičová, Adriána
Konkurencieschopnosť krajiny z pohľadu cestovného ruchu. Porterov model konkurencieschopnosti krajiny. Postavenie Slovenska z hľadiska konkurencieschopnosti cestovného ruchu. Päť ťažiskových foriem cestovného ruchu, ktoré je potrebné prednostne podporovať. Rebríček destinácií cestovného ruchu v podobe indexu konkurencieschopnosti cestovného ruchu vydaný Svetovým ekonomickým fórom. Hodnotenie Slovenskej republiky.