Prevádzkovanie živnosti - všeobecné podmienky - Slaninková, Katarína
Čo je živnosť, kto môže a nemôže prevádzkovať živnosť. Podmienky prevádzkovania živnosti. Živnosti ohlasovacie a koncesované. Živnostenský list. Zánik živnostenského oprávnenia.