Autentické texty vo vyučovaní cudzích jazykov - Kunovská, Ingrid, 1976-
V rámci výučby a štúdia cudzích jazykov zohrávajú významnú úlohu učebné materiály s aktuálnymi a autentickými textami. Bez poznania kultúry cieľovej oblasti je komunikatívna kompetencia v cudzom jazyku nedokonalá.