Pravidlá úspešnej komunikácie (homo sapiens versus homo komunikulus) - Konvit, Milan
Človek ako jediný tvor komunikuje prostredníctvom slov. Špecifiká obchodnej komunikácie. Príklady vhodných reakcií pri obchodnom jednaní. Ako úspešne komunikovať.