Efektívny marketing stojí na dobrom plánovaní - Škutková, Jana
Koncept marketingovej práce a plán marketingovej komunikácie. Ciele spoločnosti a spôsob ich dosahovania. Analýza SWOT (strenghts and weaknesses, opportunities and threats), vychádza zo silných a slabých stránok spoločnosti či produktu. Spracovanie prehľadu o konkurencii. Časový harmonogram a vzájomná nadväznosť prebiehajúcich aktivít.