Medzinárodné štandardy finančného vykazovania a medzinárodné účtovné štandardy - Vitteková, Martina
Charakteristika a uplatňovanie IAS / IFRS v SR. Východiská pre zostavovanie a prezentáciu obsahu účtovnej závierky. Štruktúra účtovnej závierky.