Kurzové rozdiely v JÚ a PÚ podnikateľov - Adamíková, Monika
Oceňovanie majetku a záväzkov vyjadrených v cudzej mene. Kurzové rozdiely v JÚ podnikateľov. Kurzové rozdiely v PÚ podnikateľov. Kurzové rozdiely z pohľadu zákona o dani z príjmov a v súvislosti so zmenou v zákone o cestovných náhradách.