Niektoré evolučné pohľady na sociálne a morálne normy - Popper, Miroslav
Pohľad na evolúciu sociálnych a morálnych noriem podieľajúcich sa na tvorbe a odôvodňovaní (morálnych) úsudkov. Reformulovanie otázok a hľadanie odpovedí na základe posudzovania sociálnych a morálnych noriem v akcelerujúcom globalizačnom procese. Charakteristiky, uplatnenie a diferenciácia morálnych noriem.