Pomoc a podpora poskytovaná z fondov Európskeho spoločenstva - Tomiová, Sandra
O Zákone o pomoci a podpore poskytovanej z fondov Európskeho spoločenstva, ktorý bol prijatý NR SR pod č. 528/2008 Z.z. (s účinnosťou od 1. 1. 2009). Naposledy bol doplnený novelou prijatou ako zákon č. 266/2009 Z.z. (s účinnosťou of 7. 7. 2009)